Przystawki

  • Szef kuchni poleca

    Krewetki po Portugalsku

    Smażone na klarowanym maśle, czosnek, chilli, podane ze świeżą pietruszką i pomidorkami koktajlowymi
  • Szef kuchni poleca

    Tatar wołowy

    podawany z cebulką, ogórkiem korniszonym,
    marynowanym podgrzybkiem oraz żółtkiem przepiórczym
  • Szef kuchni poleca

    Carpaccio z polędwicy wołowej

    na rukoli z oliwą, parmezanem, kaparami, chrupiącym
    jabłkiem i kremem balsamicznym
  • Przegrzebki na szpinaku

    podawane z limonką

Sałatki

  • Wiejska Chata

    mix sałat z plastrami chrupiącego boczku, chipsami szynki parmeńskiej, schabu dojrzewajacego, podawany z sosem miodowo-musztardowym oraz suszonych w słońcu pomidorów i karmelizowanej gruszki
  • Szef kuchni poleca

    Sałatka z kaczką

    grillowana pierś z kaczki, mix sałat, pomarańcz,
    żurawina oraz sos winegret
  • Sałatka grecka

    kolorowe sałaty, czerwona cebula, papryka,
    ogórek, pomidorki cherry, oliwki, ser feta, sos vinegret,
    grzanki czosnkowe
  • Sałatka z kurczaka w tortilli

    mix sałat, czerwona cebula, pomidorki cherry, pomarańcza, orzechy nerkowca, grillowany filet z kurczaka, tortilla, winegret kokosowy, sos malinowy, czarny sezam

Zupy

  • Szef kuchni poleca

    Lekko pikantny krem pomidorowo-paprykowy

    z chipsem z szynki parmeńskiej
  • Rosół z kluseczkami

  • Zupa borowikowa z łazankami

  • Żurek z kiełbasą w chlebku

Makarony

  • Szef kuchni poleca

    Papardelle z łososiem

    w aksamitnym sosie śmietanowym i parmezanem
  • Tiagliatelle Algio Olio z krewetkami

    mulami, owocami granatu, pomidorkami cherry oraz świeżą kolendrą i parmezanem
  • Spaghetti Bolognese

    podawane w sosie pomidorowym z parmezanem
    oraz dodatkiem oregano

Dania główne

  • Cielęcina w sosie śmietanowo-grzybowym

    Podawana z plackiem rösti oraz grillowanymi warzywami
  • Pierś z kaczki Sous Vide

    W asyście puree z pieczonego kalafiora z sosem malinowym i kurkami
  • Sandacz w asyście puree z zielonego groszku i mięty

    Podawany z frytkami ze słodkich ziemniaków oraz sosem krewetkowym
  • Stek z polędwicy wołowej

    Podawany z ziemniakami w ziołach, sosem rozmarynowym na bazie śliwki i brandy oraz fasolą szparagową z boczkiem
  • Łosoś fit

    Podawany na sałacie w towarzystwie warzyw gotowanych
  • Panierowany schab z kością

    Na zasmażanej kapuście, podawany z frytkami Steak House
  • Pierś grillowana

    Podawana z ryżem w towarzystwie trio papryczkowego oraz sosu z czerwonego pesto

Dodatki

  • Frytki Steak House

  • Szef kuchni poleca

    Frytki ze słodkich ziemniaków (batatów)

  • Mix sałat

Zestawy dziecięce

  • Nuggetsy z frytkami i surówką z marchewki oraz sok owocowy

Desery

  • Szef kuchni poleca

    Puchar lodowy z bitą śmietaną i świeżymi owocami

  • Lody z karmelizowanymi owocami podawane na ciepło

  • Ciasto sezonowe z gałką lodów oraz bitą śmietaną

Napoje

  • Coca-Cola

  • Fanta

  • Sprite

  • Kinley Tonic Water

  • Kinley Tonic Bitter lemon

  • Kinley Tonic Virgin Mojito

  • Kropla Beskidu niegazowana

  • Kropla Beskidu gazowana

  • Cappy pomarańczowy

  • Cappy jabłkowy

  • Cappy multiwitamina

  • Cappy czarna porzeczka

  • Fuze Tea cytrynowy

  • Fuze Tea brzoskwiniowy

  • Burn

  • Lemoniada arbuzowa

  • Lemoniada cytrynowa

  • Lemoniada rabarbarowa